100 år og en million gæster

Pressefotografernes jubilæumsudstilling har fat i folket, mener fotografernes formand. Og er du langt fra Nytorv, kan du på nettet se de billeder, pressefotograferne selv uploader.

Pressefotografernes jubilæumsudstilling har fat i folket, mener fotografernes formand. Og er du langt fra Nytorv, kan du på nettet se de billeder, pressefotograferne selv uploader. »Formodentlig over en million mennesker!«

Så mange gæster vurderer formand for Pressefotograferne, Lars Lindskov, der vil have set Pressefotografernes 100 års jubilæumsudstilling på Nytorv i København, inden udstillingen til juli flytter til Odense.

Du kan se uddrag fra udstillingen her.

Formanden har ikke selv været ude og tælle de besøgende, men naboerne til udstillingen fortæller ham, at denne udstilling er mere besøgt end andre – og derfor estimatet en million gæster.

»Fotografi tiltrækker mange mennesker. Det ved vi også fra Årets Pressefoto og de mange tilbagemeldinger vi får fra udstillingsstederne. Det synes jeg naturligvis er dejligt,« lyder det fra Lars Lindskov.

Fotograferne kan uploade selv

Ud over de udvalgte og meterstore fotos, der markerer at 100 år er gået, har udstillingen også et mere aktivt element i form af en storskærm, der fungerer som billedkarrusel. En gang i døgnet kan hvert medlem af Pressefotografforbundet – der er næsten 850 – uploade et aktuelt billede, der så vil blive vist på skærmen.

På PFs hjemmeside, kan du se, hvilket billede, der aktuelt vises på storskærmen.

0 Kommentarer