New Media Days gennemføres i mindre skala

I stedet for en todages konference bliver New Media Days til et eftermiddagsarrangement med tre talere.

I stedet for en todages konference bliver New Media Days til et eftermiddagsarrangement med tre talere.

Journalisten.dk kunne i sidste uge skrive, at konferencen  New Media Days bliver aflyst på grund af for få tilmeldinger. Nu inviteres DR-medarbejdere og medlemmerne af FDIM, DDF og MEDIERNE til en eftermiddag i DR-Byen med tre af dette års talere 12. september.
Det skriver New Media Days i en pressemeddelelse.

Det drejer sig om Molly Wood, vært CNET og chefredaktør på CBS Interactive. Hun giver en opsang ud fra devisen " "If you're not in the game, you've already been left behind" hør den populære web-vært fortælle hvordan medier bedst manøvrere i det digitale medielandskab.

Ethan Marcotte, selvstændig designer og programmør, er manden bag udtrykket responsive web design. Hvordan laver man digitalprodukter, der fungerer – lige meget om man satser på tablets, mobiltelefoner eller hjemmesider? 

Mario Garcia er designeren bag blandt andet The Wall Street Journal, Washington Post og Die Zeit – en af verdens bedste avis- og magasin-designere. I dag med fuldt fokus på digitalt design til tablets og web.

Det er gratis at deltage, der foregår i Dy Byen. Der der er tilmeldingfrist er allerede torsdag klokken 17. Tilmelding sker ved at sende mail til info@newmediadays.dk
Skriv i emnefeltet, om du er medlem af FDIM, DDF, MEDIERNE eller DR-medarbejder.

0 Kommentarer