TV SYD vil have seernes hjemme-videoer

En ud af fire familier har i dag et digitalt videokamera, og nu vil TV SYD have seerne til selv at lave indslag, der kan vises i tv. I første omgang skal de undervises i at lave optagelser.

En ud af fire familier har i dag et digitalt videokamera, og nu vil TV SYD have seerne til selv at lave indslag, der kan vises i tv. I første omgang skal de undervises i at lave optagelser.For mange er det blevet en fast øvelse at redigere en hjemmevideo og lægge den på Youtube til familie og venners morskab. Men måske er potentialet endnu større. Det vil TV SYD undersøge.

»Især unge har vænnet sig til at lægge videoklip ud på hjemmesider på nettet. Det interessante er, om vi kan bringe det skridtet videre og gøre seernes videoklip egnet til tv. Præsenteret i de rigtige rammer tror jeg, det vil kunne bringe vores seere endnu tættere på hinanden,« siger programchef Claus Christensen.

Satsningen hedder projekt 'Seerne Viser'. Første skridt vil være, at tilbyde 10 seere 2×3 timers undervisning i videooptagelser i april måned. De 10 seere vil blive udvalgt efter hvilken historie, de kunne tænke sig at vise på TV SYD.

Hvis seer-kurset går godt, er TV SYD klar til at invitere flere seere på skolebænken til efteråret. Desuden vil seerne i løbet af hele 2010 blive opfordret til at indsende videoklip.

Projektet er støttet af TV SYD's støtteforening med 600.000 kroner.

Læs mere om projektet på TV SYD's hjemmeside.

1 Kommentar

Bent Kiesbye Holm
11. MARTS 2010
Re: TV SYD vil have seernes hjemme-videoer

Har begyndt end optagelse . Af projektet rundt om Hellevad.Dertte statede i oktober ogslutter den 29 maj
med end stor fest.
Her er anlagt stier .bygget madhus i skoven samt shelter med pål steder og et udkiks tårn på det højerster pungt i skoven.