Sværm af tv-priser

  HYLDEST. Programserien »Jersild og spin« blev kåret som årets specialmagasin, da tv-branchen fejrede sig selv efter den årlige tv-festival.»I har taget os med helt ind i hovederne på politikerne,« lød begrundelsen til Jens Olaf Jersild og hans makker på DR2, Helle Hansen.

HYLDEST. Programserien »Jersild og spin« blev kåret som årets specialmagasin, da tv-branchen fejrede sig selv efter den årlige tv-festival.

»I har taget os med helt ind i hovederne på politikerne,« lød begrundelsen til Jens Olaf Jersild og hans makker på DR2, Helle Hansen.

Mads Lund og Bo Hjuler fra TV 2/NYHEDERNE blev belønnet for årets bedste tv-historie. Nemlig afsløringen af tidligere familieminister Henriette Kjærs hullede privatøkonomi, der kom til at koste hende pladsen i regeringen.

Andre journalistpriser gik til Irene Thyrri, TV 2/ØSTJYLLAND, for hendes dokumentarudsendelse om en skizofren mand, til Anders Agger, DR, for beskrivelsen af kostskolelivet på Herlufsholm og til Anders Bech Jessen og resten af holdet bag Kontant på DR.

To fra Easy Film, Tommy Marrott og Pernille Bech Christensen, blev henholdsvis årets fotograf og årets klipper for udsendelsen »Tammie og drengene«, der er bragt på TV 2.

Prisen som årets studieværter gik til henholdsvis Jes Dorph-Petersen og Cecilie Frøkjær, begge TV 2.

Og årets Otto – opkaldt efter ikonet Otto Leisner – tilfaldt Niels Chr. Meyer, bedre kendt som Bubber, for to årtiers voldsomme aktivitet foran kameraerne.

0 Kommentarer