Stor quiz: Kan du gætte, hvad der sker i 2019?

Meget er på spil i det kommende år. David Trads og flere andre værter på Radio24syv drømmer om at komme i Folketinget. DR risikerer smæk, hvis de skriver dybdegående artikler. Og Politiken skal finde nye vinkler på klimakrisen. Test dine evner som spåmand og vind en uges ferieophold. Opdateret: Quizzen er lukket for besvarelser

Er du normalt god til at spå om fremtiden? Tør du for eksempel gætte på, om DR’s Maria Rørbye Rønn fortsat er generaldirektør om et år? Eller om Radio24syvs vest-danske hovedsæde ender i Jylland eller på Fyn?

Så har du nu chancen for at gætte om medieåret 2019 og muligheden for at vinde en uges fri leje i en af DJFeries boliger.

For et år siden dystede 200 DJ-medlemmer om, hvordan 2018 ville ende. Den konkurrence vandt TV 2’s Astrid Søndberg.

Men det var dengang. Nu gælder det quizzen for 2019.

Præmien er en uges fri leje i en af DJFeries boliger i Danmark eller udlandet i løbet af kalenderåret 2020 – undtaget påskeugen, sommerferien og efterårsferien. Præmien er inklusive el, varme og rengøring.

Alle kan deltage, men kun DJ-medlemmer kan vinde.

Det tager højst tre minutter at svare. Eller 30 sekunder, hvis du er hurtig på aftrækkeren. Quizzen lukkker for besvarelser mandag den 21. januar 2019.

Du begynder ved at trykke her:

https://da.surveymonkey.com/r/TF575Z6

Opdateret 21. januar 2019: Quizzen er lukket for besvarelser. Vi vender tilbage med de korrekte svar i slutningen af 2019.

2 Kommentarer

Michael Jagd
10. JANUAR 2019
Det håber jeg
Det håber jeg
Troels Gadegaard Frølich
9. JANUAR 2019
Hvad svarer man i spørgsmål 4
Hvad svarer man i spørgsmål 4, hvis man tror, at nogen bliver dømt ifm. mordene, men at det ikke nødvendigvis er en af gerningsmændene? For det scenarie virker ikke helt urealistisk i lyset af, hvem der er involveret..