Moll sagde allerede op i oktober

Suzanne Moll sagde allerede sit job op i oktober. Hendes afgang har altså intet at gøre med fyringen af Mads Brügger, fortæller digital chef Patrick Bay Damsted. Mikael Bertelsen fortsætter, og der skal hyres ny administrativ chef. (Opdateret med interview med tillidsmand)

Suzanne Moll sagde allerede sit job op i oktober. Hendes afgang har altså intet at gøre med fyringen af Mads Brügger, fortæller digital chef Patrick Bay Damsted. Mikael Bertelsen fortsætter, og der skal hyres ny administrativ chef. (Opdateret med interview med tillidsmand)

Medarbejderne på Radio24syv har her til formiddag fået at vide, at nyhedsredaktør Suzanne Moll stopper på radioen. Det sker kun en uge efter, at en anden af lederteamets medlemmer Mads Brügger blev fyret med øjeblikkelig varsel. Men de to hændelser har intet med hinanden at gøre, fortæller digitalchef Patrick Bay Damsted til journalisten.dk.

»Hun sagde allerede op i oktober, fordi hun gerne ville tilbage og lave internationale projekter. Hun og Jørgen blev enige om at udskyde det til lidt efter fødselsdagen 1. november, og så skete der det med Mads. Det er meget udramatisk,« siger Patrick Bay Damsted.

I stedet er det nu Jørgen Ramskov, der bliver journalistisk chefredaktør på radioen. Til at aflaste ham for de administrative opgaver skal der ansættes en ny administrativ chef, fortæller Patrick Bay Damsted. Det er endnu ikke endeligt besluttet, om der skal hyres en ny kanalchef i stedet for Mads Brügger. Mikael Bertelsen fortsætter, og man vil give ham lidt tid til at reorganisere programafdelingen.

Ifølge tillidsmand Rasmus Mark Pedersen kommer Suzanne Molls afgang som en stor overraskelse:

»Overrasket er min umiddelbare reaktion. Men, når det synker ind giver det god mening. Vi refererer stadig til de to mellemledere, og nu bliver der et led mindre op til Jørgen. Når der er en chef for hele biksen er det en god måde at få radiostationen til at stå sammen på,« siger Rasmus Mark Pedersen

Men har han ikke været chef for hele biksen fra starten?

»Jo men det er ikke ham, vi er gået ind til, når der har været problemer, fordi medarbejderne har skullet løbe for hurtigt. Det bliver det nu,« siger Rasmus Mark Pedersen

Kommer I til at savne Suzanne Moll som chef for nyhedsafdelingen?

Hun har været kæmpe kapacitet for denne radiostation.. Hun er den type chef, der lægger hele sin person ind i arbejdet og har hjerte og sjæl med i alt hvad hun laver, så jeg forstå godt, hvis hun har brug for at følge sit hjerte et andet sted hen. Hun har jo også arbejdet med denne radiostation i to og et halvt år,« siger Rasmus Mark Pedersen med henvisning til, at hun var formand for det udvalg, der lavede rammerne for radiostationen.

(Opdataret med interview med Rasmus Mark Pedersen kl. 11.22)

1 Kommentar

Katrine Hansen
19. NOVEMBER 2012
Re: Moll sagde allerede op i oktober

Luk nu bare den gang pladr-radio...det lyder som uklippet uskriptet P3 uden musik...nu den eneste visionære, Mads B. er blevet udstøt, og kanalen, der koster 90 mill. skattekroner årligt...og har 5000 lyttere i timen....og ingen dagsordner har sat....har ramt et nulpunkt. Det er så tydeligt pengene fosser til usælgelige Berlingske og pressede People, plus de externe produktionsselvskaber og den totalt tamme nyhedssektion, den gamle Pol Pot kriger og HC Andersen-års chef Ramskov dyrker. Hallo, det er krise, kanalen virker ikke, internettet er her, luk den nu, det er pinligt!