Lisbeth Knudsen i magtkamp

Koncernchef i Berlingske Media Lisbeth Knudsen får voldsom kritik af Mecoms hollandske del. Det skriver Jyllands-Posten.  

Koncernchef i Berlingske Media Lisbeth Knudsen får voldsom kritik af Mecoms hollandske del. Det skriver Jyllands-Posten.

»Er det resultatet af en fantastisk intellektuel evne, eller er det ondskab?«

Sådan spørger chefredaktøren for den hollandske avis De Stenor Lisbeth Knudsen.

Det sker, efter at hun kritiserede den hollandske avisledelse direkte i en mail til Mecom-direktøren, David Montgomery, frem for at stile den til De Stenor.

Berlingske Media hører under Mecom, og det samme gør den hollandske del, Wegener-gruppen, som blandt andet dækker over regionalavisen De Stenor.

De Stenors chefredaktør, Alex Engber, skriver til Lisbeth Knudsen, at de er »fuldstændig målløse« over, at hun har kaldt dem inkompetente i en mail til Montgomery. Han siger til Jyllands-Posten, at det er åbenlyst, »at Lisbeth Knudsen vil køre sig selv i stilling til posten som journalistisk redaktør«, og det gør hun ifølge Alex Engber ved at underminere sine konkurrenters position.

Lisbeth Knudsen ønsker ikke at kommentere sagen. Hun får overordnet fuld opbakning af Mecom. David Montgomery udtaler til JP, at hendes evner og kreativitet og rolle som indholdschef bakkes op af Mecom – også af Wegeners administrerende direktør.

Læs også på Epn.dk: Lisbeth Knudsen i centrum for bitter magtkamp 

0 Kommentarer