Højskoleelever kan få job på Radio 24syv

Eleverne på Vallekilde Højskole får til efteråret mulighed for at præge den nye radiokanal med indslag og ideer. Og måske får de et job.

Eleverne på Vallekilde Højskole får til efteråret mulighed for at præge den nye radiokanal med indslag og ideer. Og måske får de et job.

Nogle af Danmarks kommende radiostjerner bliver måske fundet blandt eleverne på en Vestsjællandsk højskole. Vallekilde Højskole har i hvert fald indgået et samarbejde med Berlingske- Peoples nye radiokanal Radio 24syv, som går i luften i november. Samarbejdet betyder, at højskolens elever få mulighed for at bevise deres værd som radiotalenter og præge den kommende radiostations profil med forslag til historier og koncepter.

Radio 24syvs kanalchef Mikael Bertelsen var selv igennem et særligt talentforløb som ung i Danmarks Radio. Han glæder sig til at række stafetten videre til nye håbefulde radiotalenter på Vallekilde.
»Jeg er taknemmelig for, at jeg fik en chance for at lave professionel radio som 19-årig, fordi der var nogen, der troede på mig. Den chance vil Radio24syv gerne give andre, og måske finder vi nogle af fremtidens radiostjerner på Vallekilde,« siger Mikael Bertelsen i en pressemeddelelse.

Vallekildes forstander er Torben Smidt Hansen, som har en lang radiokarriere bag sig – blandt andet som chef for Mikael Bertelsen på ungdomsprogrammet P4 i P1.

0 Kommentarer