Fritz Schur angriber portrætbog

Selv om erhvervsmanden Fritz Schur ikke selv har læst portrætbogen "Kammerherrens Nye Klæder" overvejer han ifølge P1 retlige skridt mod den.

Selv om erhvervsmanden Fritz Schur ikke selv har læst portrætbogen "Kammerherrens Nye Klæder" overvejer han ifølge P1 retlige skridt mod den.Erhvervsmanden Fritz Schur retter i P1 Business i dag en hård kritik mod portrætbogen "Kammerherrens nye klæder."

Fritz Schur, der som formand for bestyrelsen i SAS netop har været en nøgleperson i medierne, forklarer, at han ikke selv har læst bogen, der er skrevet af de tre journalister Niels Sandøe, Hanne Sindbæk og Thomas Svaneborg. Men det har hans advokat.

Fritz Schur siger i P1-programmet, at han endnu ikke har besluttet, om han vil tage retslige initiativer i forhold til bogen. Portrætbogen beskriver Fritz Schurs forretninger, hans privatliv og hans forhold til den kongelige familie.

Fritz Schur er især kritisk over for bogens beskrivelse af hans skatteforhold.

"Jeg har heller aldrig lavet selskabstømning, som det påstås. Og selvfølgelig betaler jeg skat. Jeg betaler rigeligt," siger han til P1.

Næste udgave af Journalisten, der udkommer i næste uge, har en større gennemgang af de gange, Fritz Schur har været på kollisionskurs med pressen.