’Den 11. time’ får Journalisthøjskolens Pris 2007

Tv-programmet Den 11. time med værterne Mikael Bertelsen og Mads Brügger får Danmarks Journalisthøjskoles Pris 2007. DR2-udsendelserne er unikke og står som både en inspiration og et modspil til dansk journalistik, mener dommerkomiteen.
12.10.2007 · 10:30

Tv-programmet Den 11. time med værterne Mikael Bertelsen og Mads Brügger får Danmarks Journalisthøjskoles Pris 2007. DR2-udsendelserne er unikke og står som både en inspiration og et modspil til dansk journalistik, mener dommerkomiteen.

Programmet nytænker ifølge komiteen interview-metoder, går imod nyhedsstrømmen og er dermed med til at videreudvikle og udfordre journalistikken med et koncept, der blander kulturjournalistik, mediekritik og underholdning.

Der er tale om forundrende og udfordrende tv, der ligger i grænselandet mellem journalistik og fiktion, lyder begrundelsen. Programmet er nyt, kreativt og giver stof til eftertanke. Og selvom formen kan virke iscenesat, er der et nært slægtskab med journalistikken.

De researcher, de interviewer, og de fortæller historier, lyder det i komiteens begrundelse.

Dommerkomiteen består af rektor Anne-Marie Dohm, lektor Henrik Berggreen, lektor Pia Færing og studenterrepræsentanterne Mads Zacho Teglskov, Nanna Schelde og Esben Christensen.

Prisen uddeles ved et arrangement på Journalisthøjskolen onsdag den 7. november 2007.

Med prisen følger en statuette og et rejselegat på 10.000 kroner.

 

Kommentar

12/10/2007 - 20:17

Morten Verner

Det er fortjent !

18/10/2007 - 09:04

John Romer

Hej og tak for et godt program.

Emil Bier er ikke bekendt med de forhold der hersker i dagens Kina, han udtalte at sclerose ikke forekom i Kina, det gjorde sådan set heller ikke, men idag hvor Kina har fået Industrialismens til landet har situationen ændret sig, 3 ud af 1000 kinesere får hvert år stillet diagnosen Sklerose, dette har en medicinalvirksomhed i samarbejde med myndighederne udviklet en medicin til behandling af, se NOBEX medicin fra WWW.BIOWAY-PKU.com medicinen helbreder 96% og har ingen bivirkninger. Jeg har siden marts 2003 og frem til Juli 2007 opholdt mig mere end 12 mdr, i Kina, og har gennemgået først TCM medicin, det stod dog hurtig klart at jeg skulle se efter moderne medicin, På Xuan Wu Universitets hospitalet i Beijing, fik jeg i Juni mdr. i år endelig lov at få adgang til Neurologisk afd. hvor MR scanning-diagnose-samt indkøb af Nobex medicin købes ved recept, samt billeder af sygeplejersker der foretager injection af Nobex medicin, kineserne kunne godt havde givet mig oplysningerne i 2006, men ville sikre sig at medicinen var uden bevirkninger. Jeg har mit billeder der fortæller bedre end ord. Nobex anvendes til behandling af ALS,Multiple Sclerose,Alzheimer,Parkinson samt Huntington sygdommene, Nobex er en NGF medicin ,Nerve Grov Factor medicin som bevirker at de nervetråde som er ramt, gendannes og patienten igen får kontrol med muskulaturen. Min hustru fik sklerose after en trafikulykke i 1995. Jeg spurgte alle der vidste noget om sygdommen der var ingen der kunne / ville give os en forklaring, Kineserne viste mig hvad årsagen var, Siesta-Pover nab, en lur, kald det hvad du vil, efter frokost har vi behov for en pause hvor vi lukker øjenene for en kort stund, det er så lidt der skal til for at forebygge stress som udløser sclerose, send mig en mail, så får I noget fra mig som kan indledning til en debat som kan hjælpe mange, ikke kun med Nobex medicin men sikkert mere på det forebyggede plan, der er langt flere sygdomme der kommer af tidens stress.  Jeg syntes ikke det vil være rigtig at lave en hjemmeside vi må prøve at give disse oplysninger på en måde så de syge får oplysningerne på en forståelig måde, Nobex virker fra halsen og ned , mere om dette senere. med venlig hilsen John Romer, nå ja så falder det måske også medicinalindustrien mf. lidt for brystet, men fortsætter vi med at stresse som nu vil vi snart alle være syge.

Seneste jobopslag

JA, DU SKAL ARBEJDE HÅRDT HER!

TV 2
Ansøgningsfrist: 10.03

Digital avisredaktion søger to barselsvikarer

Kristeligt Dagblad
Ansøgningsfrist: 18.03

Pressemedarbejder

Dansk Flygtningehjælp
Ansøgningsfrist: 25.02

Pressechef til pædagogernes fagforening

BUPL - BØRNE- OG UNGDOMSPÆDAGOGERNES LANDSFORBUND
Ansøgningsfrist: 08.03

Er du DR’s nye digitale madjournalist?

DR
Ansøgningsfrist: 24.02

Kommunikationschef

Økologisk Landsforening
Ansøgningsfrist: 06.03

Kommunikationschef

VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd
Ansøgningsfrist: 04.03

Adjunkt til Kommunikationsuddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX)
Ansøgningsfrist: 01.03

Pressechef med blik for et af Danmarks vigtigste erhverv

Landbrugsstyrelsen
Ansøgningsfrist: 03.03

Kommunikationsmedarbejder

Diabetesforeningen
Ansøgningsfrist: 22.02

Redaktør til Roskilde Festivals mediehus

Roskilde Festival
Ansøgningsfrist: 03.03

Kommunikationsmedarbejder til Bibliotekerne

Hillerød Kommune
Ansøgningsfrist: 20.02

Webredaktør (Barselsvikar) til Kommunikation på Københavns Universitet

Københavns Universitet
Ansøgningsfrist: 04.03

Kommunikationsmedarbejder

Region Hovedstaden
Ansøgningsfrist: 20.02

Skrivende redaktør til nyt magasin

Efterskoleforeningen
Ansøgningsfrist: 24.02

Marketing- og kommunikationsmedarbejder

Naturhistorisk Museum Aarhus
Ansøgningsfrist: 22.02