Chef for Reporters Sans Frontieres stopper

Igennem 23 år har han været chef for Journalister Uden Græser. Nu stopper Robert Ménard som leder, men forbliver dog i organisationen.

Igennem 23 år har han været chef for Journalister Uden Græser. Nu stopper Robert Ménard som leder, men forbliver dog i organisationen.

Reporter Sans Frontieres – eller Journalister Uden Grænser – skal have ny leder. Medstifter og hidtidige generalsekretær for pressefrihedsorganisationen meddelte tidligere i dag, at han træder tilbage.

»Jeg opgiver min post, men naturligvis forbliver jeg medlem af organisationen. Jeg har viet 23 år til Reporters Sans Frontieres og vil fortsætte med at yde mit bidrag til kampen«, udtalte den nu 55-årige Ménard.

Ny leder bliver Jean-François Julliard, der hidtil har været leder af research-afdelingen i organisationen og som de seneste ti år har arbejdet ved Robert Ménards side.

Mere om ledelsesskiftet her.

 

0 Kommentarer