Fire medietip fra Sarah Marie Winter

Journalisten beder en række mediemennesker afsløre guldkornene i deres browserhistorik, magasinholder og app-samling. Her er fire medietip fra Sarah Marie Winter, som læser journalistik på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

iGNANT

Onlinemagasinet iGNANT er guf for sådan én som mig, der elsker kunst, fotografi, arkitektur og design, men sjældent får læst fysiske magasiner eller gået på museum. Igennem iGNANT har jeg opdaget mange fotografer, som jeg bliver ved med at vende tilbage til for inspiration. 

ignant.com  

Klik Ik’

Jeg hader clickbaits af et rent hjerte, og derfor er jeg lykkelig for initiativet Klik Ik’, som to mediefolk oprettede for lidt over et år siden. Jeg følger slet ikke de mest klikliderlige medier på Facebook, men det er fantastisk underholdning, når sidens nøgterne afsløringer dukker op i mit feed. ”Det bliver en pige. Værsgo'. Klik ik'.”

fb.com/viklikkerduslipper

Women in Photography

Hvis der er en branche, der er domineret af mænd, er det fotografi. Som en kvinde, der ofte kommer til at tvivle på sig selv og sine evner, er det enormt inspirerende at læse om talentfulde, kvindelige fotografer og deres arbejde på bloggen Women in Photography, som er drevet af den tyske fotograf Nicole Struppert.

womeninphotography.info

Poesigenerator

Du vidste sikkert godt, at computere kan skrive korte nyhedsartikler. Men vidste du også, at de kan generere poesi? Smuk poesi, som ud over nogle få (charmerende) grammatiske smuttere faktisk ligner noget, en elev fra Forfatterskolen kunne have spyttet ud. Jeg er vild med det anarkistiske udtryk, digtene fra Bo Pedersens poesigenerator får.

ebn.dk/poesigenerator 

Sarah Marie Winter læser journalistik på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

0 Kommentarer