Fire medietip fra Christina Andreasen

Journalisten beder en række mediemennesker afsløre guldkornene i deres browserhistorik, magasinholder og app-samling. Her er fire medietip fra Christina Andreasen, digital redaktør på Alt.dk

Real Time w. Bill Maher

Jeg elsker amerikansk politik, så jeg hører en del podcasts om det emne. Den sjoveste er helt sikkert ’Real Time With Bill Maher’, som revser hele det politiske – og især republikanske – system på en ret så underholdende måde, men jeg hører også trofast det ikoniske ’Meet The Press’ og det danske Radio24syv program ’Kampagnesporet’. 

hbo.com/real-time-with-bill-maher

ATTN:

Jeg besøgte det amerikanske medie ATTN: i Los Angeles sidste sommer, og selv om deres kontor er totalt low key og meget startup-agtigt, så producerer de nogle virkelig cool Facebook-videoer og har helt fat i den unge målgruppe i USA. De har blandt andet også kvinders rettigheder som en vertikal, så på grund af mit job holder jeg altid øje med dem.

attn.com

#donadk

Jeg sidder i bestyrelsen for DONA (Danish Online News Association) og vil klart anbefale alle med en interesse i digital journalistik og kommunikation at følge DONA. Både digitalt på hashtagget #donadk, igennem DONA-mailinglisten, men især også de fysiske arrangementer, som hele tiden sætter fokus på, hvad der sker i branchen.

dona.dk

Sleep Talk

Jeg anede ikke, hvor meget min kæreste og jeg rent faktisk taler i søvne (desværre primært om vores arbejde), før jeg downloadede denne app. Det er humor for alle 35 kroner at vågne op efter en god nats søvn til at høre sig selv sige: ”Du ved godt, hvad der klikker!”

app

Christina Andreasen er digital redaktør på ALT.dk (Egmont Publishing)

1 Kommentar

Kjeld Poulsen Kürstein
30. AUGUST 2017
Hvad betyder "De har blandt
Hvad betyder "De har blandt andet også XX XX som en vertikal ..."?
Jeg har på nettet fundet noget om "vertikal integration" men det kan jeg ikke få til at passe i denne sammenhæng.
Venligst