Fire medietip fra Lene Munk

Journalisten beder en række mediemennesker afsløre guldkornene i deres browserhistorik, magasinholder og app-samling. Her er fire medietip fra Lene Munk, redaktør på Broadly, VICEs medie med fokus på kvinders interesser

#notallmails

Nyhedsbrevet #notallmails handler om feminisme og er skrevet i en totalt nede på jorden-stil. I hvert brev er der et overblik over historier om feminisme, medierne har beskæftiget sig med siden sidst, og så dykkes der dybere ned i et enkelt emne. De er desuden gode til at anbefale gode fortællinger og er baseret på frivilliges trang til at være aktivistiske feminister.

notallmails.dk 

Zetland Lyd-app

Som de fleste andre unge i byen, så bruger jeg en del tid på cykel, på at vaske op i hånden og på at glo ind i en skærm. Derfor er jeg ret vild med, at Zetland indtaler alle deres historier, så jeg kan lytte til dem på farten, eller når jeg bare er træt af skærme.

app 

Vox

Jeg opdagede først Vox sidste år, men det er hurtigt blevet en af mine favoritter blandt de amerikanske medier. Deres ‘explainer'-videoer er gode, og jeg er glad for deres ’First Person’-koncept, men der er meget godt, man kunne pege på.

vox.com

Refinery 29

Det her er lidt en indrømmelse, men at se make-up-videoer fra R29 (et medie for unge kvinder) er underligt rart, selv om jeg ikke rigtigt går op i makeup. Det er bare afslappende at se nogen lægge 40 lag foundation (contouring, hedder det åbenbart). Derudover har de altid historier med vanvittige teorier om, hvad der egentlig foregår i ’Game of Thrones’ og i Kim Kardashians liv. De beskæftiger sig også med ligestilling og repræsentation i popkultur, og i virkeligheden er det jo derfor, jeg følger dem … ik’?

fb.com/refinery29

Lene Munk er redaktør på Broadly, VICEs medie med fokus på kvinders interesser

0 Kommentarer