Fire medietip fra Mathias Svane Kraft

Journalisten beder en række mediemennesker afsløre guldkornene i deres browserhistorik, magasinholder og app-samling. Her er fire medietip fra Mathias Svane Kraft, redaktør for sociale medier, TV ØST

Han Duo

Fænomenal og meget velproduceret podcast om spil, film og serier rettet mod uforbederlige nørder som undertegnede. Han Duo giver mig samme følelse, som da jeg så ’Troldspejlet’ som lille: At Star Wars, konsolspil og eventyrfilm er det fedeste i hele verden, og at det er totalt ligegyldigt, at smagsdommerne og de seje drenge i skolen synes, at det er plat.

podcast 

#smdk på Twitter

Hashtagget #smdk bruges i korte træk til al snak om sociale medier for danske brugere. Her deles der erfaringer, inspiration og gode tips fra digitale typer på medier, i virksomheder og i organisationer. Jeg er imponeret over, hvor gavmilde og hjælpsomme brugerne herinde er – selv om mange vel reelt er konkurrenter.

hashtag

Medietrends

Hvordan tjener vi penge? Hvordan når vi ud til vores publikum? Hvordan undgår vi at blive marionetter for for eksempel Facebook og Google? På Medietrends.dk deler Jan Birkemose undersøgelser, analyser og nyheder, der giver gode perspektiver på netop de spørgsmål. Glemmer du at tjekke siden, skal dens snedige chatbot nok luske sig ind i din Facebook-indbakke.

medietrends.dk

The Verge

Et amerikansk medie, som behandler den digitale verden på godt og ondt. De bringer fascinerende historier om ny teknologi og anmelder spil, film og gadgets, men formår også at sætte kritisk fokus på magthaverne – uanset om de hedder Trump, Apple, EU eller Facebook.

theverge.com

Mathias Svane Kraft er redaktør for sociale medier, TV ØST

0 Kommentarer