Jobskifte

Konstitueret direktør forlader Radio4

Tina Kragelund overtog direktørstolen hos radiostationen, efter at Anne-Marie Dohm valgte at søge nye udfordringer

Radio4 skal finde en ny konstitueret direktør og programchef.

Tina Kragelund, nuværende konstitueret direktør og programchef, skifter til december til en stilling som ansvarlig for play og eksponering på TV Midtvest, oplyser tv-stationen i en pressemeddelelse.

”Vi er meget begejstrede for, at Tina bliver en del af ledelsen på TV Midtvest, hvor vi netop er i gang med at udrulle en ny streamingstrategi,” siger Lone Sunesen, adm. direktør på TV Midtvest, i en pressemeddelelse.

Hendes afløser på Radio4 bliver ifølge MediaWatch Søren Bygbjerg, der er radiodirektør på JFM og medlem af Radio4’s bestyrelse.

I spidsen for streaming

Inden jobbet hos Radio4 har Tina Kragelund arbejdet som indlandschef på DR Nyheder i Aarhus og som chefredaktør hos daværende Midtjyske Medier.

”Vi har ansat Tina, som med sin store erfaring og kapacitet skal være med til at løfte TV Midtvests ambitioner og stå i spidsen for den fortsatte udvikling af vores streamingindhold til alle midt- og vestjyder, herunder serier og eksponering,” siger Lone Sunesen.

Ifølge pressemeddelelsen ser Tina Kragelund frem til at udvikle TV Midtvests strategi for streaming og eksponering af TVMV PLAYs indhold og programsalg til TV 2.

”Jeg glæder mig til, at vi sammen skal have indholdet til at finde vej til endnu flere, som ikke nødvendigvis sidder og venter på indholdet på traditionelt flow-tv,” siger Tina Kragelund.

Direktør ønskede nye udfordringer

Tina Kragelund overtog 1. oktober stillingen som konstitueret direktør for Radio4, efter at Anne-Marie Dohm i august havde meddelt ejerkredsen bag Radio4, at hun ønskede at afprøve nye udfordringer, som det lød i en pressemeddelelse.

De nye udfordringer fandt Anne-Marie Dohm på Fregatten Jylland, hvor hun i dag er direktør.

Efterfølgende har Radio4 søgt en ny direktør. I første omgang lød det i jobannoncen, at topchefen skulle være ”så woke, at du gør Radio4 til den ultimative markedsudfordrer i radiobranchen”. Siden ændrede Radio4 ordlyden, så direktøren i stedet skulle være ”ikke så forudsigelig”.

”Det var ikke forkert at skrive ”woke”. Det var bare et mere passende ordvalg at skrive ”ikke så forudsigelig”,” sagde Sussi Overgaard, salgsdirektør hos Jobdanmark, der var ansvarlig for jobannoncen, efterfølgende til Journalisten.

Opdateret 25. oktober 2023 klokken 12:04 med oplysninger om Søren Bygbjerg.

0 Kommentarer