Gå på opdagelse på freelancefotograf Malin Annie Janssons bord

Vindueskarmen er fyldt med planter, og på bordet ligger bl.a. analoge kameraer og fotobøger af især kvinder. ”Jeg dyrker bevidst kvindelige fotografer som inspiration,” fortæller freelancefotograf Malin Annie Jansson

Hvem: Malin Annie Jansson
Hvad:  Fotograf
Hvor: Værkstedsfællesskab ’Lurendrejeren’ i Nordvest

Vi er i et etagebyggeri i Københavns Nordvestkvarter, og bagerst i et lokale med store vinduer, masser af planter, tøjbamser, stofprøver, plakater og udklip på væggene har freelancefotograf Malin Annie Jansson sit skrivebord.

”Lurendrejeren er et kunstnerkollektiv slash kontorfællesskab – skiltet med munden er vores logo. Vi er 15-17 designere, kunstnere, fotografer, VJ’s og musik-folk,” fortæller hun om stedet og peger på et træskilt med en tegning af en åben mund ved sit skrivebord.

Malin Annie Jansson er uddannet i fotografisk kommunikation, men arbejder i dag både med kunstfoto og mere fotojournalistisk.

”Mit arbejdsliv er lidt et puslespil: Jeg laver mine egne projekter, arbejder freelance med især musikerportrætter, og så er jeg handicaphjælper nogle timer om ugen,” fortæller hun.

På billedet herunder kan du føre musen hen over de røde interaktive felter og læse om de ting, Malin Annie Jansson arbejder med lige nu.

 

0 Kommentarer