search

Jesse Jacob Møller Lindkvist har blandt andet en taknemmelighedsliste og sutsko ved hans skrivebord. Og blodfingre, som har spredt sig rundt omkring på Information, hvor han har haft sin gang i mere end 10 år. Foto: Tuala Hjarnø

i

Blodfingre, pegepind og sutsko: Udforsk AD’erens bord på Information

”Jeg har gang i 500 projekter ad gangen, så mit bord er et kaos.” Sådan siger Jesse Jacob Møller Lindkvist, art director på Dagbladet Information. Her kan du selv gå på opdagelse i alle tingene på hans skrivebord

Hvem: Jesse Jacob Møller Lindkvist
Hvad: Art director
Hvor: Dagbladet Information

Under art director Jesse Jacob Møller Lindkvists skrivebord på Dagbladet Information i det indre København ligger et par filt-sutsko.

”Sutskoene bruger jeg nogle gange. Jeg kan godt lide, at min arbejdsplads bliver lidt mig, og der er højt til loftet på Information. Vi har også en korrekturlæser, som altid går i bare tæer,” forklarer han.

Lige nu arbejder Jesse Jacob Møller Lindkvist på forsiden til næste bog i serien ’Moderne Ideer’ – en serie af små kloge bøger om vor tids store udfordringer. Dem ligger der også en stak af på hans bord. 

Hvad der ellers gemmer sig på skrivebordet, kan du selv gå på opdagelse i ved at føre musen hen over de røde interaktive felter i billedet herunder.

 

Kommentarer
0
Denne artikel er lukket for kommentarer.
keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen