DJ’s nye kommunikations- og pressechef får flere beføjelser

DJ’s kommende kommunikations- og pressechef får flere opgaver i porteføljen end den foregående. Public affairs-arbejde og rådgivning af forbundets politiske ledelse rykker nemlig tilbage til kommunikationsafdelingen, viser jobopslag

”Du vil indgå i forbundets ledergruppe, og du kommer til at spille en nøglerolle i DJ’s interne og eksterne kommunikation.”

Sådan står der i jobopslaget til stillingen som kommunikations- og pressechef i Dansk Journalistforbund, der kom ud fredag. Dermed er der lagt op til justeringer af forbundets organisering, når kommunikationsafdelingen har fået sin nye leder.

I opslaget kan man læse, at den nye leder skal stå i spidsen for et team, som arbejder med ”kommunikation, presse, organisering, events og overordnet politisk interessevaretagelse”.

Politiker-påvirkning tilbage i K-afdelingen

Siden en strukturændring i 2018 har kommunikationsafdelingen ellers alene koncentreret sig om events og kommunikation til medlemmerne via nyhedsbreve, sociale medier og hjemmesiden.

Ændringen dengang betød, at forbundets arbejde med ekstern kommunikation og PA – at påvirke beslutningstagere, politikere og offentlighed – i stedet skulle placeres i et nyoprettet politisk sekretariat.

”Fordelen er, at det vil gøre os bedre i stand til at gribe de mere aktuelle dagsordener,” forklarede Tine Johansen, daværende næstformand, dengang til Journalisten.

Ansøgningsfrist 1. marts

Men nu rykker flere af de strategiske arbejdsopgaver tilbage i kommunikationsafdelingen, og den kommende kommunikations- og pressechef får flere beføjelser.

Der er ansøgningsfrist til den nyopslåede stilling som ny kommunikations- og pressechef i DJ 1. marts.

 

0 Kommentarer

Læs også

DJ flytter sin politiske kommunikation ud af k-afdelingen

15. MARTS 2018

Ny kommunikation- og udviklingschef: ”DJ skal blive bedre til at nå kommunikatørerne”

07. MAJ 2018
Nu skal DJ også have ny kommunikationschef

DJ’s kommunikationschef stopper

26. NOVEMBER 2019