Berlingske henter politisk redaktør fra egne rækker efter tumult

Chris Kjær Jessen fra avisens gravegruppe bliver politisk redaktør, efter TV 2-analytiker fortrød at have takket ja til stillingen

Det har været en rodet omgang at få besat den tomme stol som politisk redaktør på Berlingske, men nu er der kommet et navn på den.

Avisens egen Chris Kjær Jessen tiltræder stillingen fra 15. februar og træder samtidig ind i redaktionsledelsen, skriver han på Twitter.

Chris Kjær Jessen kommer fra en stilling som undersøgende journalist i Berlingske gravegruppe og er midlertidig souchef for avisens indlandsredaktion.

“Jeg glæder mig til at stå i spidsen for Danmarks bedste politiske redaktion på Berlingske fra 15. februar. Og tak til Berlingskes gravegruppe for fem gode år. Jeg vil aldrig glemme jer, og det vi har haft sammen,” skriver Chris Kjær Jessen.

Stillingen er blevet ledig, efter at Pia Glud Munksgaard i november skiftede til DR for at dække EU-stof. I slutningen af november kunne Berlingske så løfte sløret for, hvem der skulle tage over fra 1. marts – nemlig TV 2’s politiske analytiker og journalist Hans Redder.

En god uge efter blev stillingen dog ledig igen, da Hans Redder fortrød sit kommende jobskifte, fordi han måtte erkende, at han helst ville blive på TV 2.

 

0 Kommentarer

Læs også

Berlingske henter ny politisk redaktør fra TV 2

TV2-analytiker fortryder skifte til Berlingske

07. DECEMBER 2020
Berlingske henter ny politisk redaktør fra TV 2

Berlingske henter ny politisk redaktør fra TV 2

27. NOVEMBER 2020