TV 2 indfører krav om coronapas – DR venter

DR opfordrer alle medarbejdere med symptomer på corona til at blive hjemme en dag for meget snarere end en dag for lidt

Det stigende antal coronasmittede får TV 2 til at gribe til en ”balanceret” stramning, hvor der indføres timeslots i kantinen og krav om coronapas ved seminarer og julefrokoster.

Hvis mere end 50 personer er samlet til seminarer eller julefrokoster, skal der fremvises coronapas med frisk testresultat eller dokumentation for vaccination. Det skriver Mediawatch.

I DR oplyser Niels Ammitzbøll, underdirektør i ØTM og formand for DR’s coronagruppe, at DR følger myndighedernes retningslinjer og venter med at indføre coronapas.

”Lige nu og her genindfører vi smitteminimerende tiltag såsom deaktivering af pinkode ved indgange, fysiske afstandsmarkeringer og ændring af kantinen,” forklarer Niels Ammitzbøll til Journalisten.

DR: Pas på hinanden

Niels Ammitzbøll oplyser, at DR generelt opfordrer alle til at ”tage hensyn og passe på hinanden”.

”Vi vil hellere have, at medarbejdere bliver hjemme en dag for meget end en dag for lidt, hvis de har symptomer på, at de kan være smittet med corona,” forklarer han.

Mens TV 2 indfører coronapas ved større arrangementer, afventer DR en politisk aftale.

TV 2 har haft fem corona-tilfælde de seneste uger, og det har betydet, at der har været intern smitteopsporing i huset, skriver Mediawatch.

Indførelsen af timeslots for spisning i kantinerne betyder, at de ansatte skal spise inden for forskellige tidsrum og dermed begrænse antallet, der er samlet i kantinerne på en gang.

Coronapasset genindføres i hele landet, hvis det godkendes af Folketingets epidemiudvalg tirsdag eftermiddag.

0 Kommentarer