TV 2 får ny nyhedsdirektør efter Mikkel Hertz

Ulla Pors bliver nyhedsdirektør for TV 2, efter at Mikkel Hertz stoppede i slutningen af sidste år

Ulla Pors, der indtil nu har været chefredaktør for TV 2 News og Event, bliver TV 2’s nye nyhedsdirektør fra og med i dag.

Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

58-årige Ulla Pors overtager posten som nyhedsdirektør, efter at Mikkel Hertz trak sig i forbindelse med en sygemelding i efteråret. Han fortsætter hos TV 2 Nyhederne i en ny funktion, som skal afklares snarest muligt. Ulla Pors blev i 1998 redaktionschef i TV 2, og fra 2005 til 2010 var hun kanalchef for DR1. De seneste 10 år har hun ledet TV 2 News og TV 2’s events.

”Ulla er passioneret publicist, og hun tænker strategisk. Hun forstår som ingen andre, hvad TV 2’s rolle er på nyhedsområdet, og hun har en bred forståelse af udviklingen på de store public service-medier og et klart billede af, hvordan nyhedsseningen skal løftes på streaming i de kommende år. Ulla kan definere kernen af Nyhedernes opgave, og hun kan flytte den ind i en ny fremtid,” siger indholdsdirektør Lotte Lindegaard, der er den øverste ansvarlige for indholds- og nyhedsområdet.

Som nyhedsdirektør vil Ulla Pors have særligt fokus på, at TV 2 får endnu større betydning for danskerne.

”Vi vil altid kæmpe for at få afsløringer frem og for at sætte relevante dagsordener,” siger hun i pressemeddelelsen og tilføjer:

”Vi skal tage et digitalt kvantespring, så adgangen til vores digitale nyhedstilbud på TV 2 Play og TV2.dk bliver indlysende og let. Med Danmarks eneste 24-timers-nyhedskanal har vi en særlig position på tv og streaming, og vi skal udnytte News’ styrke endnu bedre på TV 2 Play.”

0 Kommentarer

Læs også

Mikkel H

Mikkel Hertz overlader det til sin efterfølger at skabe en kulturændring på TV 2 Nyhederne

19. NOVEMBER 2020
Mikkel H

Mikkel Hertz overlader det til sin efterfølger at skabe en kulturændring på TV 2 Nyhederne

19. NOVEMBER 2020