Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
13:54 03.02.2023 Sebastian Goos

TV 2-chef om ændringer: Det er en bombe

TV 2-chef om ændringer: Det er en bombe

Henrik Ohsten / TV 2 DANMARK

TV 2-nyhedsdirektør Ulla Pors medgiver, at medarbejderne på TV 2 i København går en usikker tid i møde.

”Det er en stor bombe, og det er også det største skift, vi kommer til at lave. Men det her er en del af en meget stor forandringsproces, vi har gang i, og vi har ikke taget sådan et livtag med vores afdeling i 10 år,” siger Ulla Pors til Journalisten i kølvandet af dagens melding om, at TV 2 vil rykke aftennyhedsfladen på TV 2 News og TV2.dk til Odense i stedet for København.

Først i maj eller juni er TV 2 i stand til at fortælle den enkelte medarbejder, hvad det vil betyde. Ulla Pors medgiver, at det i de kommende måneder vil føre til stor usikkerhed hos medarbejderne.

”Fuldstændigt. Det er en meget stor forandring og en meget stor forandringsproces, vi går ind i. Og jeg er fuldstændigt forstående over for de rystelser, det giver, når man får dem præsenteret. Sådan en forandring gør, at man bliver meget usikker på, hvad der skal ske,” siger hun.

Ledelsen på TV 2 vil afvikle løbende møder med medarbejderne hver 14. dag, hvor de kan komme med input til ledelsen.

”Vi har valgt en åben proces, hvor vi snakker om det, og derfor bliver den periode, hvor man skal være usikker, også lidt lang. Men vi ved, at vi kommer et bedre sted hen. Vi ender med at få nogle bedre løsninger, fordi vi taler om dem og inddrager medarbejderne,” siger hun.

Du kan læse mere om forandringerne og resten af interviewet med Ulla Pors her. 

SENESTE NYT

Flere nyheder