Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
10:14 12.04.2023 Anna Sol Jørgensen

Tillidsrepræsentant på JydskeVestkysten vil ind i DJ’s hovedbestyrelse

Connie Bøgwad Schmidt, journalist på JydskeVestkysten gennem 15 år og tillidsrepræsentant for sine 110 redaktionelle kolleger de seneste 2,5 år, stiller op som kandidat til Dansk Journalistforbunds (DJ) hovedbestyrelse.

Det annoncerer hun i dag i et debatindlæg.

Hun går til valg på et mere åbent og mindre splittet forbund, da hun gennem de seneste år har oplevet en større distance mellem toppen af DJ og en stor del af forbundets medlemmer ude i landet.

”Jeg ved det, det er nemt at sidde her langt fra ”alfarvej” og mene, at der var meget, der kunne gøres bedre – eller anderledes, derfor stiller jeg op som kandidat til hovedbestyrelsen,” skriver Connie Bøgwad Schmidt i debatindlægget.

”Min ambition er at bringe en snert af virkeligheden med ind på Gammel Strand og omvendt dele de gode historier fra hovedstaden i ”udkanten”. Vi er et par tusinde kolleger, der arbejder med lokal- og regional journalistik, som sjældent har været vigtigere og sjældent har haft hårdere vilkår. På JydskeVestkysten og i JFM har vi om nogen været igennem forandringer, men dem kommer vi igennem, fordi vi holder sammen,” tilføjer hun.

Connie Bøgwad Schmidt blev uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2005, hvorefter hun i et år var journalist hos DR i Vejle. Siden 2008 har hun været journalist hos JydskeVestkysten, der i dag hører under koncernen JFM. De seneste 2,5 år har hun været tillidsrepræsentant for DJ-medlemmer på JydskeVestkysten.

SENESTE NYT

Flere nyheder