Rakkerpak fortryder: Dropper ansættelsen af Mads Aagaard 

”Det var en fejlvurdering fra min side,” siger direktør fra radioproduktionsselskabet, der har besluttet alligevel ikke at ansætte tidligere P1-vært Mads Aagaard. Han blev i efteråret fyret fra DR

Den tidligere P1-vært Mads Aagaard, der i efteråret blev fyret fra DR efter en sag om krænkelser, trusler og upassende adfærd, skal alligevel ikke arbejde for Rakkerpak Productions.

Det oplyser direktør for Rakkerpak Tor Arnbjørn til Journalisten. Han skriver det også på Twitter.

”Vi har besluttet at trække ansættelsen af Mads Aagaard tilbage. Hele præmissen for ansættelsen var fra start, at det ikke skulle skabe utryghed hos hans kommende kolleger. Men det var en fejlvurdering fra min side. Og jeg skal selvfølgelig beklage den fejlvurdering.”

Fredag kom det ellers frem, at radioproduktionsselskabet Rakkerpak havde ansat den tidligere P1-vært. Det har hen over weekenden fået hård kritik fra folk i mediebranchen.

”Weekenden har vist, at der kom væsentligt mere kritik og væsentligt mere usikkerhed internt, end jeg havde forudset. Med det in mente var der ikke andet at gøre end at stoppe ansættelsen. Og det var Mads faktisk enig i,” siger Tor Arnbjørn.

Kan ikke leve med kritikken

Ifølge Rakkerpak-direktøren kan de som virksomhed ikke leve med så hård en kritik, som de har fået for ansættelsen af Mads Aaagaard.

”Vi ikke kan leve med sådan en kæmpe kritik, og slet ikke, når den som her er berettiget,” siger Tor Arnbjørn.

Har nogle af jeres kunder i mediebranchen truet med at afbryde samarbejdet med jer, hvis I ikke droppede ansættelsen af Aagaard?

”Det har jeg ikke rigtigt nogen kommentarer til. Jeg har lavet et fejlskøn. Og det var en fejlvurdering, som gjorde, at vores medarbejdere blev utrygge. Og grundlaget for hele ansættelsen var, at vores medarbejdere ikke skulle blive utrygge. Jeg troede, vi kunne løfte den ledelsesopgave, men der tog jeg fejl.”

Fortjener en chance til, men ikke nu

Trods beslutningen om at trække ansættelsen af Mads Aaagaard tilbage holder Tor Arnbjørn dog fast i, at folk fortjener en chance til.

”Jeg synes stadig, at folk fortjener en chance til. Men det var ikke nu i det her tilfælde. Grovheden af de krænkelser og ting, Mads har gjort i sin tid i DR, sammenholdt med den relativt korte tid siden, han blev fyret, gjorde udslaget. Det gik ikke, og det skal jeg beklage over for alle parter.”

Men der er vel ikke kommet noget nyt frem om grovheden eller tiden, der er gået, hen over weekenden?

”Nej, men det har givet større usikkerhed hos vores medarbejdere, end jeg havde vurderet, det ville give. Det er der, min fejlvurdering ligger,” siger Tor Arnbjørn.

Han er ked af det og beklager hele forløbet.

”Jeg er ked af det på en hel msase niveauer. Men først og fremmest er jeg ked af det på mine medarbejderes vegne og de mennesker, der var part i hans sag i DR,” siger han.

0 Kommentarer

Læs også

Mads Aagaard har fået nyt job

Mads Aagaard har fået nyt job

19. FEBRUAR 2021
DR-direktør:

DR-direktør: ”Det kunne vi have stoppet før, og det burde vi have gjort”

13. OKTOBER 2020
DR-direktør:

DR-direktør: ”Det kunne vi have stoppet før, og det burde vi have gjort”

13. OKTOBER 2020