Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
11:34 06.01.2022 Sebastian Goos

Kiosks chefredaktør skifter job på mediet

Lasse Bo Handberg er ikke chefredaktør på ungdomsmediet Kiosk længere.

Det bekræfter direktør Morten Andersen over for Frihedsbrevet. I en mail til Journalisten tilføjer Morten Andersen, at Lasse Bo Handberg stadig er tilknyttet mediet som projektudvikler.

”Der er ingen tvivl om, at det er en ulykkelig og alvorlig situation, og der er al mulig grund til at være kritisk over for Lasses tidligere arbejdsliv,” skriver Morten Andersen i en mail til Frihedsbrevet.

Berlingske udgav kort før jul en artikel, hvor det fremgik, at Lasse Bo Handberg også havde mistet sin post som medlem af Projektstøtteudvalget for Scenekunst på grund af klager fra aktører i teaterverdenen.

Mediet Kiosk var i 2020 den næststørste modtager af innovationsmidler fra Slots- og Kulturstyrelsen, men havde kun haft 25.000 besøgende siden januar, da Journalisten skrev om mediet i august.

”Det går skidegodt. En ting er at bygge en rumraket. En anden ting er at få den til at flyve. Men vi er i luften,” sagde Lasse Bo Handberg dengang til Journalisten.

Opdateret 14:04: Direktør Morten Andersen præciserer over for Journalisten, at Lasse Bo Handberg ikke er fratrådt, men har fået et nyt job på mediet.

SENESTE NYT

Flere nyheder