Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
14:30 28.06.2022 Anna Sol Jørgensen

Helsingør Dagblad får ny chefredaktør

Helsingør Dagblad får ny chefredaktør

Josephine Vedel har været ansat på Helsingør Dagblad siden 2015 og været redaktionschef på dagbladet siden 2020. Helsingør Dagblad

Fra 1. september hed chefredaktøren på Helsingør Dagblad Josephine Vedel.

37-årige Josephine Vedel er et kendt ansigt på Helsingør Dagblad, hvor hun har været ansat siden 2015 og fungeret som redaktionschef siden 2020.

”Jeg glæder mig enormt meget til at sætte mig i stolen som chefredaktør for Helsingør Dagblad, som jeg kender ganske godt. Det er et spændende og udfordrende arbejde, hvor jeg ser det som en af mine vigtigste opgaver at gøre Helsingør Dagblad til et endnu stærkere brand i dækningsområdet. Vi skal skabe fællesskaber, og vi skal arbejde videre med at levere kvalitetsjournalistik baseret på den viden, vi har fra data,” siger hun i en pressemeddelelse.

Chefredaktørstillingen overtager hun efter Peter Hagmund, og hun er den helt rigtige til at føre dagbladet videre digitalt, lyder det fra Peter Orry, ansvarshavende chefredaktør i Jysk Fynske Medier, der udgiver Helsingør Dagblad.

”Hun er en kompetent leder, hun er stærk journalistisk, og hun er den rigtige til at videreføre den digitale omstilling baseret på data om vores læseres behov, som vi er rigtigt langt med, men aldrig bliver færdige med. Derfor er jeg meget glad for, at det lykkedes at få Josephine placeret i den stol, Peter Hagmund har udfyldt så godt,” siger han.

 

SENESTE NYT

Flere nyheder