Endnu en chef stopper på Ekstra Bladet

Ekstra Bladet siger farvel til sin fjerde topchef på fire måneder. Ole Sloth stopper i forbindelse med Henrik Qvortrups tiltrædelse

Ole Sloth, der siden maj har været konstitueret som ansvarshavende chefredaktør på Ekstra Bladet, stopper på avisen. Det oplyser Stig Ørskov, koncernchef i JP/Politikens Hus, til Journalisten.

Meldingen kommer, kun to dage efter at Henrik Qvortrup den 1. juli tiltrådte som ny ansvarshavende chefredaktør på Ekstra Bladet.

Stig Ørskov oplyser, at Ekstra Bladets ledelse, Henrik Qvortrup og kommerciel direktør Signe Skarequist, har fordelt Ole Sloths ansvarsområder imellem sig.

Ole Sloth er dermed det tredje medlem af chefredaktionen, der har forladt Ekstra Bladet på kort tid. I marts meddelte Poul Madsen sin afgang som chefredaktør, og i forbindelse med Henrik Qvortrups udnævnelse i maj besluttede Kristoffer Eriksen sig for at forlade avisen.

Dermed stod Ekstra Bladet uden en ansvarshavende i maj, da chefredaktør Pernille Holbøll gik på barsel, og i den forbindelse blev Ole Sloth, der indtil da havde været administrerende redaktør og medlem af chefredaktionen, midlertidigt udnævnt til ansvarshavende chefredaktør.

Oveni de mange udskiftninger i chefredaktionen er der også skiftet ud i den kommercielle ledelse. Således er Signe Skarequist for nyligt tiltrådt som ny kommerciel direktør, da hendes forgænger, Claus Rothoff Brix, også stoppede i forbindelse med Poul Madsens beslutning om at forlade avisen.

Rettelse: Vi skrev tidligere i denne artikel, at Ole Sloth var chefredaktør. Hans rigtige titel var administrerende redaktør og medlem af chefredaktionen.

0 Kommentarer