Efter Huawei: Tommy Zwicky bliver redaktionschef i Holstebro

Han forlod Huawei i protest sidste år. Nu skal Tommy Zwicky være redaktionschef for TV Midtvest fra 1. august

Tommy Zwicky bliver fra 1. august redaktionschef på TV Midtvest, der har hovedsæde i Holstebro.

Her vil han udgøre den redaktionelle ledelse sammen med programchef Kirsten Axelsen og nyhedschef Niels Olsen.

Det skriver TV Midtvest i en pressemeddelelse.

Tommy Zwicky forlod sidste år sit job som kommunikationschef for Huawei. Tidligere på året forklarede han til Journalisten, at han forlod jobbet i protest.

Det skete i kølvandet på en skandalesag, hvor det kom frem, at Huawei havde  været involveret i udviklingen af teknologi, der kan genkende personer fra det undertrykte kinesiske mindretal uighurerne. Det kunne Tommy Zwicky ikke selv stå inde for, og det ville i hans egne øjne koste ham hans troværdighed, hvis han skulle stå på mål for det.

Skal lede 100 medarbejdere

Inden rollen som kommunikationschef for Huawei har Tommy Zwicky været med til at starte DR Ultras succes med nyheder til børn og unge.

Derudover har han været undersøgende journalist på ’Operation X’, været redaktør på JP/Politikens Børneavisen og redaktør på ’Go’ Morgen Danmark’.

”Jeg er først og fremmest historiefortæller. Uanset om det gælder hårde nyhedshistorier til voksne eller fascinerende udsendelser til unge. Jeg er vild med at lave tv, og jeg glæder mig til at blive en del af TV Midtvest, som er kendt for sine stærke nyhedsudsendelser og gode programmer,” siger Tommy Zwicky i pressemeddelelsen.

Mediehuset i Holstebro beskæftiger 100 medarbejdere og har udviklet sig fra rent tv-hus til også at udkomme som streaming på digitale medier.

”Vi glæder os til at få Tommy Zwicky på holdet. Han har meget at bidrage med og vil uden tvivl være vigtig i vores kamp for, at TV Midtvest også i de kommende år vil være landsdelens væsentligste medie,” siger TV Midtvests direktør, Lone Sunesen, i pressemeddelelsen.

Tommy Zwicky afløser redaktionschef Lars Lundgaard, der går på pension.

0 Kommentarer

Læs også

Kommunikationschefen gik i protest: ”Jeg skal ikke være Komiske Ali”

Kommunikationschefen gik i protest: ”Jeg skal ikke være Komiske Ali”

01. FEBRUAR 2021