Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
10:24 20.04.2023 Sebastian Goos

DJ-formand: TV 2-chefers kig på fagligt møde er tillidsbrud

DJ-formand: TV 2-chefers kig på fagligt møde er tillidsbrud

Benita Marcussen

Det er et tillidsbrud, at flere Odense-chefer på TV 2 har kigget med på et videosignal fra et fagligt møde med deltagelse af nyhedsafdelingens ansatte.

Sådan lyder reaktionen fra DJ-formand Tine Johansen:

”Det er uhyrligt at få at vide, at udenforstående har kigget med på et fagligt møde, hvor kolleger taler med hinanden om svære ting. Det er et tillidsbrud – og så endda på et tidspunkt, hvor der er brug for et tillidsfuldt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere for at få bragt TV 2 godt videre,” lyder det.

”Når man vælger at se med på et møde, som man ikke har nogen adgang til, vælger man samtidig at se bort fra ordentligheden og tilliden,” tilføjer hun.

Som Journalisten i dag kan fortælle, har nyhedsdirektør Ulla Pors i en mail til de ansatte i nyhedsafdelingen her til morgen tilkendegivet, at der ikke var tale om en teknisk fejl. Ifølge Journalistens oplysninger er mange af TV2’s ansatte rasende efter afsløringerne.

”Jeg kan godt forstå, hvis kolleger på TV 2 har en rigtig dårlig fornemmelse over at være overvåget i noget, de ellers troede var et trygt rum,” lyder det fra Tine Johansen.

SENESTE NYT

Flere nyheder