Outsourcing

Samvirke og Coop fyrer i forbindelse med outsourcing

De resterende medarbejdere skal varetage den digitale produktion

Samvirke har fyret fire medarbejdere i forbindelse med outsourcingen til Piccolo Media Group (PMG).

Det bekræfter Lars Aarup, som er chefredaktør og kommunikationsdirektør i Coop Amba, som udgiver Samvirke.

”Der er tale om tre skrivende og en grafiker, som vi desværre må sige farvel til,” siger han og oplyser, at medarbejderne ikke er blevet tilbudt at flytte med over i outsourcingen.

De resterende medarbejdere på Samvirke skal fremover stå for den digitale produktion af Samvirke.dk samt produktion af nyhedsbreve og varetagelse af sociale medier, fortæller Lars Aarup.

Producerer også Ud & Se

Outsourcingen af Samvirke kommer til at betyde, at annoncesalg, produktion, layout, tryk og redaktion af magasinet fra 1. februar 2024 varetages af Piccolo Media Group, der blandt andet udgiver DSB-magasinet Ud & Se.

”Valget er faldet på PMG på grund af virksomhedens dokumenterede evne til at generere annoncesalg på et højt niveau, men også på grund af PMG’s erfarne tilgang til det brede magasinområde med fokus på velfortalt portrætjournalistik og overraskende, men vedkommende features. Samtidig vil vi også satse mere på journalistik, der kan skabe nyheder,” lød det tidligere torsdag fra Lars Aarup.

Samvirke har i mange år været landets mest læste magasin, men blev i september overhalet indenom af Ældre Sagens magasin, der havde 995.000 læsere, mens Samvirke havde 936.000 læsere.

Dermed gik Samvirke tilbage fra omtrent 990.000 læsere forrige år.

PMG ejes af Jesper Sehested Lund, der tidligere har stået i spidsen for SBS og TV Danmark samt en række magasinforetagender.

 

0 Kommentarer