Dokumentar

Roger Stone vil sagsøge Christoffer Guldbrandsen for 190 millioner kroner

Roger Stone truer med at sagsøge Christoffer Guldbrandsen: ”Dette danske fjols er på vej til at lære det amerikanske retssystem at kende”

Roger Stone, der spiller hovedrollen i en kommende dokumentar fra Christoffer Guldbrandsen, vil sagsøge Christoffer Guldbrandsen for, hvad der svarer til 190 millioner danske kroner.
Dermed er forholdet mellem de to parter endt alt andet end lykkeligt.

Dokumentaren ’A Storm Foretold’ handler om det amerikanske præsidentvalg i 2021 og stormen på kongressen. Den er blevet udskudt i flere omgange.

I filmen følger filminstruktør Christoffer Guldbrandsen Donald Trumps politiske godfather og nære ven, Roger Stone.

Optagelser til dokumentaren er for øjeblikket en del af en undersøgelse af, hvad der skete, da demonstranter indtog Kongressen i januar 2021.

”Ulovlig og fabrikeret”

På Christoffer Guldbrandsens Twitter-profil kan man se Roger Stones’ besked om, at han er på vej til Washington DC for at sagsøge Christoffer Guldbrandsen for 25 millioner dollar for ’A Storm Foretolds’ æreskrænkelser.

Roger Stone ønsker samtidig et fogedforbud mod, at dokumentaren bliver vist.

Roger Stone beskriver i opslaget ’A Storm Foretold’ som ”ulovlig og fabrikeret”.

”Dette danske fjols er på vej til at lære det amerikanske retssystem at kende. Vi ses i retten,” skriver Roger Stone.

Til Berlingske tilbageviser Christoffer Guldbrandsen kritikken.

”Alt, hvad vi har sagt, er faktuelt rigtigt og baseret på vores optagelser, så det er jeg ikke bekymret for. Jeg ser det nok mest som et udtryk for, at han er i forsvarsposition,” udtaler Christoffer Guldbrandsen til Berlingske.

 

0 Kommentarer