Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
13:29 30.08.2023 Anna Sol Jørgensen

Pernille Holbøll: ”Jeg er blevet fyret”

Pernille Holbøll: ”Jeg er blevet fyret”

Pressefoto, Berlingske Media

Det er ikke af egen drift, at Pernille Holbøll forlader jobbet som ansvarshavende chefredaktør på B.T. efter 15 måneder på posten, gør hun klart over for MediaWatch.

”Jeg er blevet fyret,” siger hun til mediet.

Her uddyber hun, at hun startede i rollen med en klar forventning om at blive der længere end et år, og at hun må tage til efterretning, at Berlingske Medias øverste ledelse nu fortsætter med en anden i spidsen for tabloidmediet.

Fra september er det Simon Richard Nielsen, der er ansvarshavende chefredaktør for B.T. Han bliver samtidig igen chefredaktør for Euroinvestor, oplyste Berlingske Media ved frokosttid i en pressemeddelelse.

De to medier kommer til at fortsætte som selvstændige medier med hver sin journalistiske chef. Marie Rask Glerup oplyser til Journalisten, at hun fortsætter på posten som eneste journalistiske chef for B.T., mens redaktionscheferne på de enkelte stofområder også fortsætter.

Simon Richard Nielsen bliver den fjerde chefredaktør for B.T. inden for to år. Michael Dyrby stoppede efter stor uro i december 2021, hvorefter Jonas Kuld Rathje blev konstitueret i stillingen. Herefter overtog Pernille Holbøll jobbet i maj 2022.

 

SENESTE NYT

Flere nyheder