Mikkel Hertz er færdig som nyhedsdirektør i TV 2

Mikkel Hertz stopper som nyhedsdirektør, og Lotte Lindegaard bliver indholdsdirektør og øverste ansvarlige for indholds- og nyhedsområdet (opdateres)

TV 2 skal ud og finde en ny nyhedsdirektør. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse. Her fremgår  det, at Mikkel Hertz ”ønsker at lette foden fra speederen”.
Han træder tilbage, når der er fundet en ny nyhedsdirektør. Derefter skal Mikkel Hertz fortsætte som ’journalistisk chef’.
De nye opgaver til Mikkel Hertz er en del af en omorganisering, hvor Lotte Lindegaard bliver TV 2’s indholdsdirektør og øverste ansvarlige for indholds- og nyhedsområdet.

Mikkel Hertz forklarer i pressemeddelelsen, at han føler, at han er ved at være helt ovenpå igen efter behandling for to blodpropper i hjertet.

”Men det forløb har naturligvis givet anledning til en del personlige overvejelser – herunder også et ønske om arbejdsmæssigt indimellem at kunne lette foden lidt fra speederen. Derfor er jeg rigtigt glad for den aftale, vi sammen har lavet, for jeg holder umådeligt meget af TV 2 som arbejdsplads,” forklarer han.

Mikkel Hertz blev nyhedsdirektør i december 2015. Her har han siden haft ansvaret for nyhedsudsendelserne på TV 2’s hovedkanal, for TV 2 NEWS og for hjemmesiden TV2.DK.

22. september blev han opereret for lyskebrok, og han var netop vendt tilbage på TV 2 efter operationen, da han i begyndelsen af oktober blev ramt af en blodprop.
Men Mikkel Hertz er nu så rask, at han kan vende tilbage til TV 2 1. december.

Mikkel Hertz forklarer i pressemeddelelsen, at han føler, at han er ved at være helt ovenpå igen efter behandling for to blodpropper i hjertet.

Lotte Lindegaard indtræder i TV 2’s direktion, der kommer til at bestå af administrerende direktør Anne Engdal Stig Christensen, viceadministrerende direktør Flemming Rasmussen, finansdirektør Carsten Topholt og indholdsdirektør Lotte Lindegaard.

 

0 Kommentarer