Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
12:07 16.11.2023 Sebastian Goos

Lea Korsgaard: Klar fejl ikke at nævne Barbara Bertelsen i FE-indlæg

Lea Korsgaard: Klar fejl ikke at nævne Barbara Bertelsen i FE-indlæg

Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Zetland-chefredaktør Lea Korsgaard understreger nu, at det var en klar fejl, at hun i første udgave af sit kritiske indlæg om mediernes dækning af FE-sagen ikke nævnte sit bekendtskab med Statsministeriets departementschef, Barbara Bertelsen.

Det siger hun i dagens udgave af podcasten ’Pilestræde på Berlingske’.

Her svarer hun, at det ”100 procent” var en fejl, at det ikke fremgik af den første udgave, at hun kender Barbara Bertelsen. Det sker på baggrund af en artikel i Frihedsbrevet, hvor det beskrives, at Lea Korsgaard få dage forud for indlægget havde været til netop Barbara Bertelsens 50 års fødselsdag, og at de to kender hinanden og har mødt hinanden ved forskellige private lejligheder. I første udgave af indlægget fremgik det kun, at Lea Korsgaard kender flere af dem, som sagen handler om, men uden at nævne navne.

”Det skulle jeg også have gjort. Det ærgrer mig helt vildt,” siger hun om indlægget, som hun stadig vil stå på mål for indholdet af. I indlægget fremfører Lea Korsgaard blandt andet, at medierne uden dokumentation har været med til at udpege Barbara Bertelsen til en skurkerolle i FE-sagen.

SENESTE NYT

Flere nyheder