Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
13:53 15.03.2023 Christian Lindhardt

Lars Løkke skælder ud på pressen

Lars Løkke skælder ud på pressen

Udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (M) under doorstep om Ukraine-fond i Finansministeriet. Emil Nicolai Helms/Ritzau Scanpix

Udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (M) var ude med riven efter pressen, da et flertal i Folketinget præsenterede oprettelsen af en ny Ukraine-fond.

En journalist fra B.T. benyttede lejligheden til at spørge til sager om folketingsmedlem Jon Stephensen (M) fra hans tid som teaterdirektør på Aveny-T.

”Bruger du denne her lejlighed til at stille det spørgsmål? Det synes jeg er fuldstændigt perspektivløst og pinligt for dansk presse. Vi står her, fordi der er krig i Ukraine, og lancerer en milliardfond,” sagde Lars Løkke.

Jon Stephensen har på det seneste været i vælten med en række sager, men udenrigsministeren mener, at pressen skal ”vågne op”.

”I går morges (tirsdag, red.) sprang der en nyhed i de russiske medier omkring Nord Stream 2. Den var der hele dagen, mens I drønede rundt på Christiansborgs gange og snakkede om boligsager og teaterdirektører,” siger Lars Løkke.

Også i forbindelse med et gruppemøde i går afviste Lars Løkke Rasmussen at svare på flere spørgsmål om Jon Stephensen.

SENESTE NYT

Flere nyheder