JP/Pol dropper alle annoncer for prostitution

Massageannoncer fjernes både fra den trykte udgave af Ekstra Bladet og fra alle JP/Pol-koncernens sites. De tabte indtægter kommer ikke til at udløse sparerunder, siger koncernchef Stig Ørskov

Det er ikke kun massageannoncerne bagerst i Ekstra Bladet, som nu bliver afviklet.

Det gælder også de annoncer, man kan finde på sites som Side6.dk og Escortguiden, der ejes af JP/Politikens Hus. Det oplyser adm. direktør Stig Ørskov.

”Alt, der har at gøre med massageannoncer, er drevet i regi af Ekstra Bladet, og det hele afvikles,” siger Stig Ørskov.

Han fortæller, at det er en beslutning, der er truffet af Poul Madsen, men at den har været forbi mediekoncernens bestyrelse, hvor der var opbakning til den.

Hvor hurtigt afviklingen vil ske, kan han ikke sige noget om, da det er en helt ny beslutning.

”Vi fastholder, at der er tale om et lovligt erhverv, og de kunder, der måtte have betalt os, skal behandles ordentligt,” siger Stig Ørskov.

Beslutningen vil få betydning for både koncernens omsætning og resultat, men hvor meget vil Stig Ørskov ikke oplyse. Han understreger dog, at påvirkningen ikke er substantiel, og at han er fortrøstningsfuld, blandt andet fordi Ekstra Bladets annoncesalg er kommet godt i gang i 2021.

”Det påvirker resultatet, men lige netop over for fagbladet Journalisten vil jeg gerne understrege, at det i sig selv ikke kommer til at udløse en sparerunde. Det skal vi nok klare,” siger Stig Ørskov.

0 Kommentarer