Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
10:03 02.03.2023 Sebastian Goos

Journalisterne donerer 50.000 kroner til Safetyfonden

Specialgruppen Journalisterne i Dansk Journalistforbund donerer 50.000 kroner fra foreningens overskud til Dansk Journalistforbunds Safety Fond, der yder støtte til udsatte mediefolk verden rundt.

Det blev besluttet på en generalforsamling i København onsdag aften, hvor foreningen kunne konstatere, at man havde et stort overskud i budgettet på grund af for få udgifter i det forgangne år.

På generalforsamlingen blev en række nye navne også valgt ind i foreningens bestyrelse, så den fremover består af Jacob Christian Eriksen, Sebastian Risbøl, Henrik Rath, Anders Stoffer, Mathilde Boesen, Signe Aarestrup og Morten Madsen.

Jenny Højlund, Asger Skovdal Jepsen, Kurth Westh og Laura Lokdam blev valgt som suppleanter til bestyrelsen. Formandskabet tegnes fortsat af formand Elisabeth Hamerik Schwarz og næstformand Simon Freiesleben.

På generalforsamlingen gjorde formandsskabet det blandt andet klart, at man i det kommende år vil bekæmpe virksomhedsoverdragelser af journalister, da det ifølge foreningen forringer arbejdsvilkårene markant.

Sidste år blev der samlet set doneret 1.230.163,11 kroner til DJ’s Safety Fond.

SENESTE NYT

Flere nyheder