Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
11:49 04.03.2022 Kerstin Bruun-Hansen

DR henter ny kulturkorrespondent fra Politiken

DR henter ny kulturkorrespondent fra Politiken

Lars Møller Hansen

Undersøgende journalist på Politiken Sandra Brovall bliver fra 1. april DR’s nye kulturkorrespondent. Det skriver DR Presse.

Sandra Brovall er 37 år og har i mange år været kritisk, undersøgende kulturjournalist og de seneste tre år avisens korrespondent i USA. I 2018 blev hun nomineret til Cavlingprisen for den undersøgende serie ’De Misbrugte Filmbørn’, der fik flere andre priser.

”Sandra personificerer alt det, vi gerne vil med vores kulturjournalistik i DR Nyheder. Vi skal have et mere kritisk blik på kulturlivet og en bredere forståelse af kulturen som en del af den værdidebat, der også foregår i det danske samfund,” udtaler Mikkel Worsøe Andersen, der er chef for DR Nyheders samfundsredaktion, som kulturredaktionen er en del af.

Sandra Brovall selv er enig i ambitionen om, at DR’s kulturhistorier skal rage op i nyhedsbilledet, skabe debat og have gennemslagskraft.

”Jeg har afsløret både hvidvask, økonomiske skandaler, magtmisbrug og MeToo. Vi skal ikke være bange for at dække kulturen som alle andre brancher og have et kritisk, undersøgende blik på kulturens magthavere,” udtaler hun til DR.

SENESTE NYT

Flere nyheder