Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
14:03 06.09.2023 Sebastian Goos

DJ-formand: Price-brødrene udstiller sig selv

DJ-formand: Price-brødrene udstiller sig selv

Arkivfoto. Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Brødrene Prices forsøg på at gøre sig morsomme over fagforeninger rammer mest dem selv, mener DJ-formand Tine Johansen:

”Hvis man læser artikler som denne fra i dag, hvor kokkeelever kalder restaurationsbranchen for syg, er man ikke i tvivl om, at der er brug for ordnede forhold og sundere arbejdsliv, som man kan holde til, i restaurationsbranchen,” lyder det.

Baggrunden er det seneste afsnit af kokkebrødrenes program på DR, hvor temaet er natmad. I afsnittet gør Brødrene Price grin med arbejdstidsreglerne for programmedarbejderne på settet, hvilket blandt andet har ført til kritik fra fagforeningsrepræsentanter i Berlingske.

Især kritiseres sammenfaldet med Brødrene Prices egen restaurant, der er i verserende konflikt med 3F.

”At der er gode aftaler for programmedarbejderne på Prices programmer, er jeg sådan set bare stolt af og glad for. Og jeg synes, at deres jokes om rigide fagforeninger og arbejdstider rammer dem selv som baconfedt fra en varm pande,” fortsætter Tine Johansen.

I et opslag på Instagram afviser den ene bror, Adam Price, at der er fugls føde på kritikken. Programmet er ifølge ham optaget, længe før overenskomstforhandlingerne på brødrenes restaurant brød sammen:

”Der er INGEN forbindelse mellem programmet og virkeligheden. Det kræver en ekstrem naivitet at forestille sig, at vi kunne finde på (og at DR ville tillade …) at bruge den bedste sendetid til at kommentere på en aktuel situation,” lyder det videre i opslaget.

SENESTE NYT

Flere nyheder