Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
15:53 18.05.2022 Sandra Kaarsgaard

Bureau søsætter læringsforløb for studerende

Kommunikationsbureauet Radius CPH starter uddannelsesforløbet Rådgiverakademiet, som skal give studerende på relevante uddannelser mulighed for at prøve kræfter med rollen som rådgiver.

Det skriver Radius i en pressemeddelelse.

Ifølge bureauet kræver rollen som rådgiver nemlig mere end bare at være god til kommunikationsfaget, og mange studerende får ikke mulighed for at arbejde med rådgivning, inden de er færdiguddannede. Det håber bureauet, at deres nye forløb kan ændre på.

”Vores Rådgiverakademi er skabt ud fra ambitionen om at være en legeplads og et laboratorium for studerende, der gerne vil give sig selv et forspring ved at lære rådgiverens ABC. Når de har gennemført uddannelsesforløbet, har de prøvet kræfter med redskaber og kompetencer, som ikke står på studiernes pensumlister, men som er efterspurgte og brugbare i rådgiver- og bureaubranchen,” siger Katrine Lerche, seniorrådgiver og talentchef i Radius, i pressemeddelelsen.

Forløbet foregår hos Radius over fem hverdagsaftener fordelt over tre måneder og er gratis for de studerende. Rådgiverakademiet har et begrænset antal pladser og kan søges inden den 7. juni 2022.

Radius har allerede et talentprogram på seks måneder, som fortsat vil køre sideløbende med det nye Rådgiverakademi.

SENESTE NYT

Flere nyheder