Chefer

Asger Juhl skal ikke længere have det daglige ansvar for tre af Ekstra Bladets redaktioner

Avisens nyhedschef overtager den daglige kontakt med de tre redaktioner

Fremover skal Ekstra Bladets journalistiske chefredaktør, Asger Juhl, ikke længere være daglig chef for Ekstra Bladets kriminalredaktion, graverredaktion og underholdningsjournalistik.

Det står klart efter et stormøde på avisen i eftermiddag.

Flere kilder har oplyst til Journalisten, at der de seneste måneder har været en stigende uro på Ekstra Bladet på grund af Asger Juhls ledelse. Ifølge Journalistens oplysninger har Ekstra Bladets medarbejdere også klaget over Asger Juhls ledelse.

Med chefrokaden kommer den mangeårige Ekstra Bladet-medarbejder og nyhedschef Steen Larsen til at agere bindeled mellem redaktionerne og Asger Juhl.

Asger Juhl kom til Ekstra Bladet i oktober 2022 med en skarp journalistisk profil, men uden ledererfaring fra større medier. Forinden havde han startet iværksættermediet Den Uafhængige op og været chefredaktør samme sted. Før det var han journalist på Radio24syv og P1.

Ekstra Bladets chefredaktion består af ansvarshavende chefredaktør Knud Brix, administrerende chefredaktør Anders Borup Sørensen og Asger Juhl, der er journalistisk chefredaktør.

Ansvarshavende chefredaktør Knud Brix oplyser, at han ikke ønsker at udtale sig om interne forhold på Ekstra Bladet til Journalisten

0 Kommentarer