Generationsskifte

Ansvarshavende chefredaktør stopper på Sjællandske

Sjællandske Medier ønsker et generationsskifte, hvilket betyder, at der skal findes en ny ansvarshavende chefredaktør

Sjællandske Medier skal have ny ansvarshavende chefredaktør.

Ifølge Journalistens oplysninger har bestyrelsesformand Niels Jørgen Hansen i dag orienteret medarbejderne om, at bestyrelsen ønsker at indsætte en ny ansvarshavende chefredaktør i stedet for Bente Johannesen.

Bente Johannesen bekræfter over for Journalisten, at hun stopper som ansvarshavende chefredaktør.

”Der er indgået en aftale på bestyrelsens initiativ om, at jeg stopper,” siger hun.

Ønsker generationsskifte

Bente Johannesen har været tilknyttet Sjællandske Medier i 21 år. Hun trådte ind i chefredaktionen i 2008 og blev ansvarshavende chefredaktør i 2019.

”Bestyrelsen ønsker et generationsskifte, og det er så det, der bliver iværksat. Og jeg har sagt, at jeg ønsker dem held og lykke med det og det bedste for Sjællandske Medier. Derfor bliver jeg i udgangspunktet i stillingen indtil de har fundet en ny chefredaktør, og jeg vil så være med til at byde vedkommende velkommen og sætte vedkommende ind i tingene,” siger hun.

I orienteringen til medarbejderne skriver bestyrelsesformand Niels Jørgen Hansen, at ”bestyrelsen lægger vægt på, at et generationsskifte planlægges og tilrettelægges i god tid, og der er indledt en rekrutteringsproces for at finde en afløser for Bente Johannessen.”

Derudover tilføjes det, at man har været tilfreds med Bente Johannessens indsats:

”Bente Johannessen har gjort det rigtigt godt, og bestyrelsen takker hende for en solid indsats af stor betydning for virksomheden. Vi er glade for, at Bente fortsætter ved roret i en periode og hjælper med at introducere en afløser.”

Sjællandske Medier udgiver DAGBLADET, Frederiksborg Amts Avis, Nordvestnyt og Sjællandske samt 42 ugeavistitler. Selskabet driver desuden flere digitale medier, reklamebureau, lokalradio, videoproduktion samt to rotationstrykkerier.

Sjællandske Medier har redaktioner og kontorer i 35 sjællandske byer. Hovedsædet ligger i Ringsted.

Opdateres…

 

0 Kommentarer