Yndlingsord: Kvajebajer

"Ordet lugter uprætentiøst af brune værtshuse med matterede ruder, sure fadbamser og en jukeboks med fedtede knapper." Kristina Herlev Wulffs yndlingsord er 'kvajebajer'

Det lugter uprætentiøst af brune værtshuse med matterede ruder, sure fadbamser og en jukeboks med fedtede knapper. Det river os ud af vores slimline jakkesæt og moderigtige sneakers og ud, hvor jeans hedder cowboybukser, og et sæt er noget, man drikker; ikke noget, man går i. Samtidig har ordet den indbyggede præmis, at vi godt tør sige det højt, når vi kvajer os. Vi journalister er indendørsmestre i at 'putte med det', når vi har begået en fejl – eller bare i et enkelt øjeblik ikke lever op til vores egen forestilling om, at vi bør vide alt, kunne alt, klare alt. Lad os gøre op med den usunde perfektheds-kultur og give en runde kvajebajere, når det er på sin plads. Skål!

Kristina Herlev Wulff, DR Nyheder, fra årsskiftet freelancer og hverdagseventyrer i Storbritannien. Og hvem ved; måske bartender på en pub med speciale i velskænkede kvajebajere?

0 Kommentarer