Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
13:19 28.02.2022 Kerstin Bruun-Hansen

Yderligere to journalister vinker farvel til Ekstra Bladet

Fra 1. april styrker forlaget People sit engagement i virkelighedens verden med to journalister fra Ekstra Bladet. Det oplyser forlaget i en pressemeddelelse.

Der er tale om Camilla Marie Nielsen, som har arbejdet som kriminalreporter på Ekstra Bladet siden 2014, og Kristian Brårud Larsen, der har været politisk journalist på avisen siden 2015.

Dermed mister Ekstra Bladet yderligere to journalister i det, der allerede i sommer blev betegnet som en åreladning af talent af avisens tillidsmand.

I sidste uge kunne Politiken fortælle, at omtrent 30 redaktionelle medarbejdere har forladt Ekstra Bladet på under et år.

Kristian Brårud Larsen oplyser i en mail til Journalisten, at han glæder sig til sit nye job, men at Ekstra Bladet er en “mega fed” arbejdsplads.

“Jeg har aldrig arbejdet et sted med så dygtige folk, der alle er allergiske overfor hykleri og magtfuldkommenhed. Og jeg har aldrig grint så meget, mens jeg fik løn for det,” skriver han.

Også Camilla Marie Nielsen understreger i en mail til Journalisten, at hun siger farvel til en “fantastisk arbejdsplads med dygtige og gode kolleger”.

“Mit jobskifte har derfor intet at gøre med den misfornøjelse, Politiken mener at vide, der hersker blandt nogle medarbejdere på Ekstra Bladet”.

Opdateret: Citat fra Kristian Brårud Larsen tilføjet 01/03 kl. 14.29 og citat fra Camilla Marie Nielsen tilføjet kl. 15.31.

SENESTE NYT

Flere nyheder