Wozniacki tog fusen på kritiske journalister

»I går hørte jeg, at mine pressekonferencer var kedelige, og at jeg altid giver de samme svar. Det er lidt sjovt, for jeg får altid de samme spørgsmål,« sagde Caroline Wozniacki til en måbende verdenspresse. Så svarede hun på de spørgsmål, hun forventede at få.

»I går hørte jeg, at mine pressekonferencer var kedelige, og at jeg altid giver de samme svar. Det er lidt sjovt, for jeg får altid de samme spørgsmål,« sagde Caroline Wozniacki til en måbende verdenspresse. Så svarede hun på de spørgsmål, hun forventede at få.

I går skrev vi her på Journalisten.dk, at den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki bliver kritiseret af sportsjournalister for at være for medietrænet.

»Jeg ville komme, hvis jeg troede på, hun ville give et interessant svar på mine spørgsmål. Men det sker ikke, uanset hvad jeg spørger om. Hun er som teflon,« sagde tennisjournalist Stephanie Myles blandt andre til Ritzau.

Men efter sin sejr i tredje runde af Australian Open sent i aftes dansk tid, havde Caroline Wozniacki forberedt et genmæle, skriver politiken.dk.

Caroline Wozniacki indledte det obligatoriske pressemøde med ordene:

»Jeg vil gerne gøre det lidt anderledes i dag.«

Hun fortsatte:

»I går hørte jeg, at mine pressekonferencer var kedelige, og at jeg altid giver de samme svar. Det er lidt sjovt, for jeg får altid de samme spørgsmål.«

Herefter gik hun, stik imod kutymen på den slags pressemøder, selv i gang med at besvare de spørgsmål, hun forventede, sportsjournalisterne ville stille.

»Jeg følte mig godt tilpas ude på banen i dag. Jeg spillede en god kamp, og jeg er glad for, at jeg fik hævn efter nederlaget i Sydney i sidste uge,« startede Wozniacki.

Herefter talte hun uafbrudt i to minutter – om sin spillestil og sin taktik, om sin nye ketsjer og om sin førsteplads på verdensranglisten.

»Nu kan I så måske stille mig nogle spørgsmål, som er lidt mere interessante, end de plejer at være,« afsluttede hun.

Den opfordring tog pressen i øvrigt op. De spurgte hende blandt andet, hvad hun gør for at forhindre global opvarmning, og om den nye træner i hendes favorit-fodboldklub Liverpool.

0 Kommentarer