Wormslev i IFJs ledelse

DJs hovedbestyrelses- og forretningsudvalgsmedlem, Søren Wormslev, er valgt ind i International Federation of Journalists øverste ledelse. Han har fået plads i IFJs 21-mands store executive komite. Dermed bibeholder Dansk Journalistforbund sin indflydelse i det internationale journalistforbund.

DJs hovedbestyrelses- og forretningsudvalgsmedlem, Søren Wormslev, er valgt ind i International Federation of Journalists øverste ledelse. Han har fået plads i IFJs 21-mands store executive komite.
Dermed bibeholder Dansk Journalistforbund sin indflydelse i det internationale journalistforbund. Søren Wormslev er den eneste nordiske repræsentant.
På den netop afsluttede verdenskongres i IFJ, stoppede Jens Linde, Radioavisen og tidligere næstformand i DJ, som IFJs præsident. Den post har han haft i seks år (JOURNALISTEN nr. 8). På kongressen blev Linde hyllet med stående applaus.
Australske Chris Warren blev valgt som ny præsident. Han er 40 år og generalsekretær for det australske medieforbund. Han stillede i øvrigt allerede op til posten i 92, men tabte dengang afstemningen til Jens Linde.

0 Kommentarer