Weekendavisen lancerer ny sektion i morgen

For nylig fik Weekendavisen nyt layout. For første gang i 20 år. I morgen introduceres så en ny 5. sektion med titlen: 'Faktisk'.

For nylig fik Weekendavisen nyt layout. For første gang i 20 år. I morgen introduceres så en ny 5. sektion med titlen: 'Faktisk'.

Mens Weekendavisen længe har været den intellektuelle avis for det modne publikum, så kaster man sig nu over de absolut yngste læsere.

Den ny sektion 'Faktisk' er nemlig skrevet til helt unge piger og drenge.

"Faktisk er resultatet af publicistiske overvejelser, ikke kommercielle. Vi synes ganske enkelt, at der mangler sådan en sektion i dansk presse, og vi har overskud til at lave den, som vi synes den skal være," fortæller chefredaktør Anne Knudsen.

Artiklerne er skrevet af de sædvanlige journalister og eksperter, som Weekendavisen normalt benytter. Og tanken er at give de helt unge læsere både dybde og perspektiv.

"Vi på Weekendavisen vil gerne være med til at løfte ansvaret for, at næste generations læsere får viden, horisont og dømmekraft. Derfor giver vi de nye læsere en troværdig og forståelig avis, der tager alle tænkelige emner op og belyser dem både underholdende og seriøst," siger Anne Knudsen.

Faktisk er på 12 tabloid-sider og rummer hver uge både lange og korte artikler om aktuelle emner.

I det første nummer, som er på gaden i morgen, skriver blandt andet Pernille Stensgaard om vikingernes heste, og Nikolaj Mangurten Lassen skriver om udgravningerne under metroen.

Derudover sætter Arne Hardis fokus på Folketingets åbning, mens Markus Bernsen har kigget på modeltog på Teknisk Museum.

Faktisk indeholder desuden en spørgekasse, konkurrencer, opgaver og Niels Rolands tegneserie Muld & Mille.

0 Kommentarer