Web-designer

Hun fik job, før hun var færdig med sin uddannelse. Og undervejs har hun passet hus, hjem og barn - og fået et barn mere. 23-årige Katrine Riis Kjær er uddannet som multimediedesigner på skolen Space Invaders, og sprang direkte ind i en stilling i Tele Danmarks Internet-afdeling.

Hun fik job, før hun var færdig med sin uddannelse. Og undervejs har hun passet hus, hjem og barn – og fået et barn mere. 23-årige Katrine Riis Kjær er uddannet som multimediedesigner på skolen Space Invaders, og sprang direkte ind i en stilling i Tele Danmarks Internet-afdeling.
Nu er hun ansat hos Balthazar Interactive, der ejes af reklamebureauet Y&R. Her laver hun web-sider for reklamebureauets kunder, blandt andre Tipstjenesten.
»Jeg er ikke grafiker eller designer. Det er vigtigt at slå fast. Derfor valgte jeg DJ og ikke Grafisk Forbund,« siger Katrine Riis Kjær, der blev medlem 1. december 1997.
»Jeg opbygger web-sider. Det vil sige programmerer og strukturerer siden, så den passer til kundens behov. For eksempel: Hvor skal logoer placeres, så de ses af flest. Og til brugerens behov: Hvordan kommer han nemmest frem til det, han søger,« fortæller Katrine Riis Kjær, der også tager del i produktionen af cd-rom.

0 Kommentarer