Vred Pind: Politikere behandles som får og statister i medieshow

Søren Pind udvandrede fra TV 2's valgfest efter at have ventet 40 minutter på at komme på live. TV 2 ønsker ikke at svare på Pinds kritik (Opdateret 10.58)

Søren Pind udvandrede fra TV 2's valgfest efter at have ventet 40 minutter på at komme på live. TV 2 ønsker ikke at svare på Pinds kritik (Opdateret 10.58)

Venstres Søren Pind retter på Facebook et rasende udfald mod TV 2 og mod danske medier i det hele taget, efter at han sent i aftes udvandrede fra TV2 News' dækning af det amerikanske præsidentvalg, skriver bt.dk.

"Skred fra TV 2 her til aften, der igen og igen og igen udskød en livetransmission. Det toppede, da nyhedsdirektøren meddelte, at vi ventede nok, for vi var jo også på valg, og journalisten meddelte mig, at jeg jo ikke længere var minister. Da var der gået 40 minutter ud over det aftalte tidspunkt. DR lavede et lignende nummer tidligere på aften (og havde samtidig den frækhed at tilbyde mig, jeg kunne komme til i stedet for Lars Løkke Rasmussen). Politikere i dag bliver simpelthen behandlet som får og er statister i mediernes show. Jeg gider ikke mere. Derfor p 3 og Wilhelmsen forleden, og derfor skred jeg. Og ja. Jeg blev s.. gal. Rigtig gal. Godnat", skriver Søren Pind på sin Facebook-side.

Tidligere samme aften kaldte Søren Pind danske mediers dækning af de republikanske kandidater for "skamløs". 

 TV 2 's nyhedsdirektør, Michael Dyrby, ønsker ikke at kommentere Søren Pinds kritik.

Journalisten.dk forsøger at indhente kommentarer fra Søren Pind. 

1 Kommentar

Lars Sundling
7. NOVEMBER 2012
Vred Pind!

Godt gået af Søren Pind, herligt at nogle politikere stadig har integriteten og selvrespekten i behold.